ADVERTEREN


Een online strand informatie platform met een regionaal bereik. Meer dan een half miljoen bezoekers zien uw diverse banners op meerdere websites.

Verbinding maken met natuur, strand, hip en sportief. En een maatschappelijke relevante touch om het strand naar de mensen te brengen.

Waarom meedoen ?


FUNNELING

We hebben zo'n 9 website domeinen ingericht. Alle websites komen uit, afhankelijk van de voorkeur, op de website ingericht voor watersporters over de Wassenaarse Slag of de algemene website van het strand.

Mond op mond

Middels visitekaartjes bij diverse strandtenten, maar vooral ook door mond op mond reclame groeien we hard door.

FACEBOOK

Wij adverteren zelf ook. Middels gerichte advertenties brengen we meer mensen naar de websites van de Wassenaarse Slag. 

 

story telling

Bij ruim 20% van onze bezoekers krijgt u alle ruimte om het verhaal van uw bedrijf over te brengen. Middels animaties en bewegende beelden kunt u zich voorstellen. Bij deze bezoekers staat u centraal. Dus geen andere adverteerders die om de aandacht strijden.

PUBLICITEIT

Met enige regelmaat verzorgen wij artikelen in de regionale kranten in Oegstgeest, Leiden, Voorschoten en Wassenaar.

 

NR 1 IN BEREIK

Voor het online platform met het meeste bereik in de omgeving van Voorschoten en Wassenaar hoeft u niet verder te zoeken. De aantrekkelijke content, live beelden en weerinfo van het Wassenaarse Strand trekken veel bezoekers.

een jaar lang adverteren

Watersportwassenaar.nl , wassenaarseslag.info en webcamwassenaar.nl verzorgen live beelden en live weer data vanaf het Wassenaarse Strand. Het hele jaar door, 24/7

 

Het seizoen tot 1 maart 2020 is volledig gevuld qua adverteerders. Mocht u belangstelling hebben voor een advertentie in 2020/2021 horen we graag van u.

logo surfclub wassenaar zwart


 © 2020 - Surfclub Wassenaar

Bron weerdata 

Temperatuur / wind van weerstation op strand
Watertemperatuur / weer icoon van WorldWeatherOnline